Crop Circles and More

home  

Archief

   
Englisch website UK - Ik ben al Sponsor en wil verder naar het Archief -
   
(Als sponsor heb je toegang tot het Archief)
     

  In de loop der jaren is veel tijd, geld en energie gaan zitten in het onderzoek dat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van CCaM. Er is echter veel meer nodig om alles zodanig bij elkaar te brengen dat we uiteindelijk samen de antwoorden kunnen vinden. En jij kunt helpen door Sponsor te worden. Als Sponsor steun je niet alleen het werk van CCaM en al het gaande onderzoek, je hebt ook toegang tot het Archief met daarin waardevolle informatie voor je eigen onderzoek.
(Alleen onze Sponsoren hebben toegang tot het Archief)

In het Archief kun je waardevolle aanvullende informatie vinden.
 
   

Allereerst is er meer informatie over de graancirkel zelf. Zoals informatie over de breedte- en lengtegraden van de exacte lokatie (latitude en longitude), evenals de richting (bearing). Deze richting (bearing) is van onschatbare waarde indien je oplijning en uitlijnings onderzoek wilt doen. Het getal tussen haakjes - in het voorbeeld hierboven het getal 6 - geeft aan hoeveelvoudig de geometrie van de formatie is. De graancirkel van het bovenstaande voorbeeld heeft zesvoudige geometrie en heeft daarom niet alleen 17 graden (0 graden is het precieze Noorden) als richting, maar ook 77, 137, 197, 257 en 317 graden.
Op het Label bevindt zich ook een klikbaar gebied - additional information - dat een nieuw venster opent met een diagram, luchtfoto's en detailfoto's.

Het Archief bevat informatie over nagenoeg alle graancirkels die sinds 1978 in Engeland zijn verschenen.

Er is ook een optie om belangrijke plekken zoals Avebury, Silbury Hill, Stonehenge, etc. te zien. Hiertoe worden groene markers gebruikt. Daarnaast heeft het Archief witte markers die de plekken laten zien waar belangrijke events (bv gefilmde sightings) hebben plaatsgevonden, en gouden markers die leylijnen en leycirkels aangeven.

   
- Ik ben al Sponsor en wil verder naar het Archief -