banner

Database
Englisch website UK  
- Ik ben al Sponsor en wil verder naar de Database -

(Als sponsor heb je toegang tot onze Database)
     

Bert Janssen

  In de loop der jaren is veel tijd, geld en energie gaan zitten in het onderzoek dat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van CCaM. Er is echter veel meer nodig om alles zodanig bij elkaar te brengen dat we uiteindelijk samen de antwoorden kunnen vinden. En jij kunt helpen door Sponsor te worden. Als Sponsor steun je niet alleen het werk van CCaM en al het gaande onderzoek, je hebt ook toegang tot onze Database met daarin waardevolle informatie voor je eigen onderzoek.
(Alleen onze Sponsoren hebben toegang tot onze Database)

In onze Database kun je waardevolle aanvullende informatie vinden
 

Op het label bevindt zich een klikbaar gebied - additional information - dat een pop-up venster opent met aanvullende informatie zoals een diagram, een luchtfoto, een detailfoto, overzichtsfoto, video, etc.

Op het label zelf staan de breedte- en lengtegraden van de exacte lokatie (latitude en longitude), evenals de richting (bearing). Deze richting (bearing) is van onschatbare waarde indien je oplijning en uitlijnings onderzoek wilt doen. Het getal tussen haakjes - in het voorbeeld hierboven het getal 6 - geeft aan hoeveelvoudig de geometrie van de formatie is. De graancirkel van het bovenstaande voorbeeld heeft zesvoudige geometrie en heeft daarom niet alleen 17 graden (0 graden is het precieze Noorden) als richting, maar ook 77, 137, 197, 257 en 317 graden.

De Database bevat informatie over nagenoeg alle graancirkels die sinds 1978 in Engeland zijn gevonden

Er is ook een optie om belangrijke plekken zoals Avebury, Silbury Hill, Stonehenge, etc. te zien. Hiertoe worden groene markers gebruikt. Daarnaast zijn er witte markers die de plekken laten zien waar belangrijke events (bv gefilmde sightings) hebben plaatsgevonden, en gouden markers die leylijnen en leycirkels aangeven.

- Ik ben al Sponsor en wil verder naar de Database -