Crop Circles and More

English website UK

We blijven het Missen

    Ik raad aan voor dit Artikel, eerst Gedachten over Yin Yang te lezen.
Tevens raad ik aan eerst Mbius Band Graancirkel, en Squaring Yin Yang te lezen.
 
  Mijn leraar, Heather Clewett, is ervan overtuigd dat vele (en misschien zelfs wel alle) graancirkels op een of andere manier Squaring de Cirkel in zich gecodeerd hebben. We blijven het echter missen. We zien het maar niet, maar ze kan zomaar gelijk hebben.
De geometrie van de 1,5 Yin Yang graancirkel bijvoorbeeld, helpt ons op een zeer elegante manier Squaring de Cirkel te construeren, maar we hadden het bijna gemist! Zie Squaring Yin Yang
Nauw verwant aan deze formatie is de Furze Knoll graancirkel van 20 juni 2008.
   Het diagram hierboven toont de kern van de graancirkel die op 20 juni 2008 opdook. De dag dat Zomer en Winter tegelijkertijd waar waren. Ze waren n. Dit En zijn is precies waar Yin Yang voor staat en wat zo diepzinnig werd weergegeven in de 'Yin Yang Yang' graancirkel van 8 mei 2008.
In het artikel Mbius Band Graancirkel laat ik zien hoe nauw verwant de 20 juni 2008 formatie is aan de Yin Yang graancirkel. Ze hebben de identieke kern. Een kern waarbij twee cirkels worden omarmd door En grotere cirkel. Omdat de formatie die op 20 juni 2008 bij Furze Knoll, Wiltshire, UK, werd ontdekt, dezelfde kern heeft als de Yin Yang Yang graancirkel, bevat ze eveneens (tweemaal) Squaring de Cirkel! Zie Squaring Yin Yang.
 

 

Het diagram onder links laat een werkelijk verbazingwekkend kenmerk zien. De rode pijlen geven aan waar de Cirkels van de twee Squaring de Cirkel elkaar snijden. We kunnen nu een vierkant construeren dat precies door dit snijpunt gaat.
 

 
 

 

Ja, je hebt het goed geraden. Het blauwe vierkant en de rode cirkel Square de Cirkel. De omtrek van het blauwe vierkant en de omtrek van de rode cirkel zijn gelijk aan elkaar met een precisie van 99,4%. Dat is werkelijk verbazingwekkend!  De kern van de formatie is gebaseerd op twee overlappende Yin Yang's. Omdat iedere separate Yin Yang Squaring de Cirkel in zich herbergt, bevat de kern van de 20 juni 2008 formatie twee overlappende Squaring de Cirkels. De overlap op zichzelf definieert een nieuw vierkant dat een nieuwe Squaring de Cirkel vormt met de omtrek van de kern. Wow, wow, wow.
 


Je hebt niet veel fantasie nodig om van het diagram hier boven tot het diagram hier onder te komen.
 


Het is verbazingwekkend om te zien hoe het graancirkel fenomeen te werk gaat. Het geeft aanwijzing, na aanwijzing, na aanwijzing, waarbij de aanwijzingen vaak verschillen voor de verschillende beschouwers. En dan, als we alle aanwijzingen hebben gemist, geeft ze ons nieuwe aanwijzingen opdat we de eerste aanwijzingen zullen begrijpen. Enzovoort, enzovoort. Zo kan het gemakkelijk gebeuren dat je nieuwe dingen 'ontdekt' in oude graancirkels. Zoals mij overkwam met de graancirkel die in 1994 bij Boven-Smilde opdook.
Zie: Vierkanten en Cirkels
 

 

Vele graancirkels - en wellicht alle zoals mijn leraar Heather Clewett vermoedt - hebben op een of andere manier Squaring de Cirkel in zich gecodeerd. Vaak hebben we gefaald dit kenmerk te herkennen, te zien. Op 8 mei 2008 duikt er een 1,5 Yin Yang symbool op. Het symbool van Eenheid van Tegengestelden en wederom hadden we bijna het meest voor de hand liggende gemist: Squaring de Cirkel. Ook de nauwe verwantschap met de Furze Knoll formatie leidde niet direct tot de herkenning van de aanwezige Squaring de Cirkel.
Het schreeuwt ons toe, maar we blijven het missen.
Ik stel voor vanaf nu beter te kijken!

Bert Janssen, 2008.

Lees ook Gedachten over Yin Yang evenals Mbius Band Graancirkel en
Squaring Yin Yang