banner
If you want more of this, please

 
English website  UK       2018  2019          Onze Database bevat aanvullende informatie over dit jaar en alle voorgaande jaren (vanaf 1978)
 
 
 
   
Je mag de Map vrijelijk voor je eigen privé onderzoek gebruiken, voor al het andere gebruik is schriftelijk toestemming van CCaM nodig.   database op datum
  database op alfabet
England Reis Magische Avonturen Reis naar Engeland 2019
Trek 8 dagen over de Drakenpaden, in de voetsporen van Koning Arthur en Parcival, op zoek naar je eigen, persoonlijke Heilige Graal. Door het land van de oude Kelten, het land van de wijze tovenaar Merlijn, het land van Saint George en de Draak, het land van de Green Man en het land van de mysterieuze graancirkels. We bezoeken talloze krachtplekken zoals Silbury Hill, West Kennet Long Barrow, Avebury, etc, inclusief een uniek privé bezoek aan Stonehenge. We gaan naar Salisbury met haar mysterieuze St Thomas Church en de indrukwekkende Kathedraal. We bezoeken Avalon - het huidige Glastonbury (Tor, Abbey, Chalice Well) en nog veel meer. De inspiratie, inzichten, verwondering en verbijstering die de magische en mystieke krachtplekken en graancirkels tijdens deze expedities oproepen, zullen zich diep in je ziel nestelen.
Meer informatie: Magische Avonturen Reis naar Mystiek Engeland 2019
  database op locatie